Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 LIVE: Διπλή επέμβαση του Παπαδόπουλου στα σουτ του Βέρμπιτς

19:14 9/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός καλείται να διευρύνει το απόλυτο σερί του, φιλοξενώντας τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και να φτάσει στο σπουδαίο 7/7 απέναντι στους Αρκάδες που αποτελούν τον «κακό του δαίμονα» τα τελευταία χρόνια.

Στην κατάμεστη Λεωφόρο, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός ευελπιστεί να διευρύνει το απόλυτο σερί του και να φτάσει στην έβδομη νίκη του σε ισάριθμα ματς. Αντίπαλός του ο Αστέρας Τρίπολης,

με την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά να αποδεικνύεται «μετρ των ισοπαλιών» έως τώρα (έχει 4 ισοπαλίες, 1 νίκη και 1 ήττα).

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη -με ανατροπή- επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-1), ενώ μπορεί να συνεχίσει το σερί του αφού μετά τον Αστέρα έχει και τα ματς με Λαμία, Άρη και Βόλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στο «τριφύλλι». Την 6η αγωνιστική κατάφερε να νικήσει για πρώτη φορά φέτος, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας του ΟΦΗ.

Ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει αήττητος την τελευταία τριετία κόντρα στον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτως έδρας, με τους «πράσινους» να έχουν επικρατήσει τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2019.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Από τον Παναθηναϊκό απουσιάζουν οι Σπόραρ, Τσέριν και Κώτσιρας, ενώ ο Τσοκάι και ο νεαρός Μπιλάλ μπήκαν στην αποστολή.

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης επέστρεψαν οι Μουνάφο και Σίτο, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπερτόγλιο και Καρμόνα. Ο Ηρακλής Μεταξάς θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Βαλιέντε που ένιωσε ενοχλήσεις, όπως και του Ντομίνγκεθ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Μεϊντάνας, Στάικος

4ος: Τσαγκαράκης

VAR: Σιδηρόπουλος, Κουρομπύλια

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η προαναγγελία της Super League 1 «Ο Παναθηναϊκός είχε διατηρήσει το εντός έδρας αήττητό του για 17 αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος την περσινή σεζόν, 2021-22, επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπαράλες στο 84ο λεπτό.

Μέχρι το πρώτο διπλό της ομάδας της Αρκαδίας, ο Παναθηναϊκός είχε 9 νίκες και 8 ισοπαλίες.

Το 1-0 αποτελεί το αγαπημένο σκορ του Παναθηναϊκού στις αναμετρήσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού οι τέσσερις από τις εννέα νίκες του είναι με αυτό το σκορ, ενώ δεύτερο αποτέλεσμα σε εμφανίσεις είναι οι ισοπαλίες 1-1 και 0-0 με τρεις επαναλήψεις.

Ο Μάρκους Μπεργκ με πέντε γκολ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τέρματα. Ακολουθεί ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος έχει τρία γκολ, τα οποία μάλιστα είναι στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που οι Πράσινοι κατάφεραν να σκοράρουν.

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι την 1η Δεκεμβρίου 2019, όταν επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Χατζηγιοβάνη και από τότε έχει τρία ματς εντός έδρας χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες – 1 ήττα) και συνολικά ανεξάρτητα έδρας επτά αναμετρήσεις (4 ισοπαλίες – 3 νίκες Αστέρας Τρίπολης).

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό ήταν στις 3 Φεβρουαρίου 2008, όταν με τα γκολ των Εντόιγ και Σαλπιγγίδη επικράτησε με 2-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η ομάδα που έσπασε το τελευταίο σερί σε ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, καθώς το 2018-19 είχε πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και στις 6 Οκτωβρίου 2018 έμεινε στην ισοπαλία στην Αρκαδία με 1-1. Τώρα οι Πράσινοι έχουν έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

18 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 23-11»

To άρθρο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 LIVE: Διπλή επέμβαση του Παπαδόπουλου στα σουτ του Βέρμπιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα