Παναθηναϊκός – Αποχαιρέτησε την ομάδα ο Κρίστιαν Γκάνεα: «Ευχαριστώ τους γιατρούς – Κάνουμε σχέδια κι ο Θεός χαμογελάει»

17:23 7/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Κριστιάν Γκάνεα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα Βουκουρεστίου και αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, στον οποίο δεν κατάφερε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε.

Το πρόβλημα με τον κορονοϊό δεν επέτρεψε ουσιαστικά στον Γκάνεα να προσφέρει στους “πράσινους” και ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός, ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο “αντίο” του μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση του Γκάνεα

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό

με πολύ ενθουσιασμό, έπαιξα για τους οπαδούς, την ιστορία και τον προπονητή αλλά κάποιες φορές που κάνουμε σχέδια ο Θεός χαμογελάει. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην πράσινη οικογένεια που με δέχτηκαν και μου έκαναν την τιμή να ζήσω την πράσινη φανέλα ακόμα και σε περιορισμένες περιστάσεις. Τον προπονητή  και τους βοηθούς του που με επέλεξαν, όλους τους παίκτες που με έκαναν να νιώθω σαν το σπίτι μου από την πρώτη μέρα και εκτός πορείας για την υποστήριξή τους. Ωστόσο, το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου πάει στους γιατρούς (ειδικά στον Παναγιώτη) που ήταν τόσο προσεκτικοί, επαγγελματίες και με φρόντισαν στην πιο δύσκολη στιγμή της ποδοσφαιρικής μου ζωής.

Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ εσάς τα καλύτερα, να συνεχίσετε να μεγαλώνει μαζί και να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε μέχρι αυτός ο μεγάλος σύλλογος να έχει την επιτυχία που του αξίζει».

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ganea Cristi (@cristiganea_)

To άρθρο Παναθηναϊκός – Αποχαιρέτησε την ομάδα ο Κρίστιαν Γκάνεα: «Ευχαριστώ τους γιατρούς – Κάνουμε σχέδια κι ο Θεός χαμογελάει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Αποχαιρέτησε, Κρίστιαν Γκάνεα, Ευχαριστώ, – Κάνουμε, Θεός,panathinaikos – apochairetise, kristian gkanea, efcharisto, – kanoume, theos