Παναθηναϊκός - Μονακό LIVE: Τελευταία λεπτά στην αναμέτρηση

20:46 1/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό του «παλιόφιλου» Μάικ Τζέιμς και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος στη Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει βρει καλό ρυθμό το τελευταίο διάστημα, προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση

κόντρα στη Μπασκόνια (ανέβασε το ρεκόρ του στο 5-15) και θέλει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από την 8η θέση που εξασφαλίζει συμμετοχή στα πλέι οφ και είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για το «διπλό» απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι “πράσινοι” παίζουν χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Αντίθετα, υπολογίζεται κανονικά ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σάσα Ομπράντοβιτς, δεν έχει στη διάθεσή του τον γκαρντ Λίο Βέστερμαν.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία (Ισπανία), Τόμισλαβ Χορντόβ (Κροατία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν, με τη Μονακό να επικρατεί 75-63 του Παναθηναϊκού.

Την Πέμπτη (3/2, 22:00), ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» απέναντι στη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Μπαρτσελόνα του Σασούνας Γιασικεβίτσιους.

To άρθρο Παναθηναϊκός - Μονακό LIVE: Τελευταία λεπτά στην αναμέτρηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα