Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Χωρίς Ίνγκι Ίνγκασον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς η αποστολή για το Αγρίνιο

15:25 13/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδας, για το οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή.

Στο Αγρίνιο δεν θα βρίσκονται με τον ΠΑΟΚ, ο “μουντιαλικός” Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά και οι σταθερά τραυματίες Τσαούσης, Λύρατζης και Κούρτιτς. Νέες απώλειες

αποτελούν αντίθετα, οι Ίνγκι Ίνγκασον και Ομάρ Ελ Καντουρί, που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα και προτιμήθηκε να προφυλαχθούν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Έτοιμοι για δράση. Η διακοπή φτάνει στο τέλος της κι ο Δικέφαλος είναι έτοιμος για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Πρώτη πρόκληση το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα, για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας περιλάμβανε δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι στη Μεσσηνία, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έχει έναν ερεθισμό στον τένοντα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ εκτός έμεινε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί προληπτικά. Εκτός μάχης είναι οι Τσαούσης, Λύρατζης και Κούρτιτς, οι οποίοι δούλεψαν ατομικά κι έκαναν θεραπείες, ενώ στην Καλαμάτα δεν θα ταξιδέψει κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ενσωματώθηκε μόλις εχθές.

Απεναντίας στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού επιστρέφει ο Τόμας Μουργκ.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον

To άρθρο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Χωρίς Ίνγκι Ίνγκασον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς η αποστολή για το Αγρίνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα