Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Το σερί και η αντεπίθεση των Πειραιωτών περνάει από το Αγρίνιο

11:29 28/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ έχει πάρει… φόρα και δεν θέλει να “σταματήσει” ούτε στην έδρα του Παναιτωλικού (17:00, Newsit.gr, Cosmotesport1), στην προσπάθεια που κάνει να “μαζέψει” τη διαφορά και να “χτυπήσει” το φετινό τίτλο στη Super League.

Ο Ολυμπιακός

κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε ματς για την προτελευταία (25η) αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, θέλουν μόνο το “τρίποντο” κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου για να κάνουν το 5/5 με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους -σε Ελλάδα και Ευρώπη- και έτσι να μπουν ακόμη πιο γερά στη διεκδίκηση του τίτλου στη Super League.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται κοντά στη ζώνη ου υποβιβασμού (στο +2 από ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλο και Κηφισιά που βρίσκονται στον “πάτο”), αλλά δίνει δεύτερο σερί δύσκολο ματς στο Αγρίνιο, αφού προηγήθηκε αυτό με τον ΠΑΟΚ (ήττα με 3-1).

Ο Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ θα προχωρήσει σε ροτέισον, μιας και ακολουθούν “κολλητά” παιχνίδια με Βόλο (Super League) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (για τους “16” του Conference League). Πέραν του τιμωρημένου Μπιανκόν, εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό είναι οι Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα και Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Άμπι και φυσικά ο Μ. Καμαρά, ο οποίος προπονείται με τον Ολυμπιακό Β.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Χουάνπι, ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς επίσης και τους Μλάντεν, Μπαλντασάρα, Στεργιάκη, Μπακάκη. Ο Παναιτωλικός είχε βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες και στο ματς του πρώτου γύρου, χάνοντας 3-1 με ανατροπή.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης – Κίνι, Βέζο, Ρέτσος, Ορτέγκα – Έσε, Καρβάλιο, Τσικίνιο – Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες – Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μαλής – Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν – Σενγκέλια, Καρέλης

Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Καστοριάς)

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

AVAR: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

15:00 ΒόλοςΟΦΗ / COSMOTE SPORT 2 HD

15:00 Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά / Novasports 2HD

17:00 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD

17:00 Ατρόμητος – Λαμία / Novasports Prime

19:00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 2 HD

20:00 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ / Novasports Prime

21:00 ΠαναθηναϊκόςΆρης / COSMOTE SPORT 1 HD

To άρθρο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Το σερί και η αντεπίθεση των Πειραιωτών περνάει από το Αγρίνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Πειραιωτών, Αγρίνιο,panaitolikos – olybiakos, peiraioton, agrinio