Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Ψάχνει το διπλό κορυφής κόντρα στις απουσίες

11:00 18/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας (17:00, Cosmotesport2) τον Παναιτωλικό για την 14η αγωνιστική της Super League. Διπλό κορυφής ψάχνει η Ένωση, η οποία θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες στο Αγρίνιο.

Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της, η ΑΕΚ επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και την υπεράσπιση των σκήπτρων της. Η Ένωση έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας

μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο, αρκεί να φύγει με το διπλό από τη δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ψάχνει την τέταρτη σερί νίκη της στη Super League απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είναι ανεβασμένος επί των ημερών Πετράκη στην ομάδα.

Οι απουσίες είναι, πάντως, πολλές για την ΑΕΚ, καθώς πέρα από τους Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς, νοκ άουτ τέθηκε και ο Πινέδα λόγω θλαστικού τραύματος, ενώ εκτός μάχης έμειναν για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα λόγω ενοχλήσεων οι Άμραμπατ, Κάλενς και Πισάρο.

Στην αποστολή επιστρέφει μετά την τιμωρία του στο ματς με τον Άγιαξ ο Γκατσίνοβιτς, ενώ μέσα είναι και ο Λαμαράνα που προωθήθηκε από την ΑΕΚ Β.

Ο Παναιτωλικός θα έχει εκτός τους Πέρεθ (τιμωρημένος), Ντίας (τραυματίας), Μπακάκη (ανέτοιμος) και Σενγκέλια, ενώ επιστρέφει ο Μαλής.

Η αποστολή των δύο ομάδων:

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Μπαλντασάρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Θεοχάρης-Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ-Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα-Ελίασον, Τσούμπερ, Ζίνι, Γκαρσία, Φαν Βέερτ.

To άρθρο Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Ψάχνει το διπλό κορυφής κόντρα στις απουσίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα