Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2 LIVE: Τελευταία λεπτά στο ματς - τα δίνει όλα για το γκολ της νίκης η Ένωση

16:47 18/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ των πολλών και σημαντικών απουσιών αγωνίζεται στην έδρα του Παναιτωλικού και έχει την ευκαιρία να ανέβει -ΜΟΝΗ- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League.

Η ΑΕΚ θέλει να… γυρίσει σελίδα έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό με την ήττα με 3-1 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και να βγάλει αντίδραση, μέσω της Super League.

Η Ένωση αγωνίζεται στην έδρα του Παναιτωλικού και έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ (30 β.) θέλει κάνει την 4η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα -έπειτα από εκείνες κόντρα σε Λαμία (3-0), ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) και Άρη (1-0)- κι έτσι να προσπεράσει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προτελευταίος του βαθμολογικού πίνακα, Παναιτωλικός (9 β.) βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τον Γιάννη Πετράκη στο τιμόνι του. «Μετράει» δύο διαδοχικές νίκες. Τη μία επί της Κηφισιάς με 3-0 για το πρωτάθλημα και το 3-2 επί της Athens Kallithea -με τρομερή ανατροπή- στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Το παιχνίδι, φυσικά, υπενθυμίζουμε πως διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης λόγω των φαινομένων βίας στον ελληνικό αθλητισμό.

Πέραν των δεδομένων απουσιών των Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς, νοκ άουτ στην ΑΕΚ είναι ο Πινέδα λόγω θλαστικού τραύματος, ενώ εκτός μάχης έμειναν για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα λόγω ενοχλήσεων οι Άμραμπατ, Κάλενς και Πισάρο.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει 3-0, με τα γκολ από Βίντα (34’), Ρότα (36’) και Μουκουντί (89’).

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων), Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας)

4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

To άρθρο Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2 LIVE: Τελευταία λεπτά στο ματς - τα δίνει όλα για το γκολ της νίκης η Ένωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα