Παλαιό Φάληρο: «Άκουγα φωνές» - Μαρτυρία για την ηλικιωμένη που βρέθηκε μαχαιρωμένη σε φλεγόμενο διαμέρισμα - Συνελήφθη ο γιος

10:53 14/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Μαχαιρωμένη βρέθηκε η γυναίκα, που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γιου της, ενώ γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας αναφέρει πως λίγο πριν το φονικό και τη φωτιά ακούγονταν φωνές και τσακωμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δράστης της δολοφονίας της 78χρονης

στο Παλαιό Φάληρο είναι ο 48χρονος γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η αστυνομία εικάζει πως ο 48χρονος μαχαίρωσε την 78χρονη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Όλα αποκαλύφθηκαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου. Άμεσα στο σημείο κατέφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και ανέσυραν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα και ελαφρά τραυματισμένο τον γιο της.

Ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι και έτσι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γιου της.

«Άκουγα “φωτιά, φωτιά, βοήθεια”»

Γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές πριν από το θάνατο της 78χρονης. Όπως είπε, μέσα στη νύχτα άκουγε φωνές και στη συνέχεια άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άκουγα μέσα στο βράδυ φωνές, σαν να τσακώνεται κάποιος και μετά άκουσα να φωνάζουν φωτιά, φωτιά, βοήθεια και τότε βγήκα έξω και είδα την πυροσβεστική».

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης – Αναστασία Σταματοπούλου

To άρθρο Παλαιό Φάληρο: «Άκουγα φωνές» - Μαρτυρία για την ηλικιωμένη που βρέθηκε μαχαιρωμένη σε φλεγόμενο διαμέρισμα - Συνελήφθη ο γιος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα