«Πάγωσε» ξανά ο Μιτς ΜακΚόνελ σε συνέντευξη Τύπου - «Αισθάνθηκε ζάλη»

00:13 31/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές εβδομάδες, ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία των ΗΠΑ, Μιτς ΜακΚόνελ “πάγωσε” για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, στο Κόβινγκτον του Κεντάκι, ο 81χρονος Μιτς ΜακΚόνελ, αρχικά φάνηκε ότι δυσκολευόταν να ακούσει την ερώτηση που του έκανε ένας δημοσιογράφος, για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη Γερουσία στις ενδιάμεσες εκλογές

του 2026.

Στη συνέχεια όμως “πάγωσε” ενώ βρισκόταν στο βήμα, κοιτάζοντας το κενό και δεν μιλούσε επί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Δεν φάνηκε επίσης να ανταποκρίνεται αμέσως, όταν ένα μέλος του επιτελείου του τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν άκουσε την ερώτηση.

“Εντάξει, ζητώ συγγνώμη σε όλους σας. Θα χρειαστούμε ένα λεπτό” είπε ο βοηθός του, κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής. Αφού τον πλησίασε και ένα δεύτερο άτομο, ο ΜακΚόνελ ξανάρχισε να μιλά, αλλά χρειάστηκε να του επαναλάβει ο βοηθός του την ερώτηση, στην οποία έδωσε μια λακωνική απάντηση.

Mitch McConell, the 81-year-old Republican senator and minority leader, freezes again in front of reporters. What could be wrong with him? pic.twitter.com/y2bp5fEB0P

— Benjamin Butterworth (@benjaminbutter) August 30, 2023

«Στιγμιαία ζάλη»

Ο εκπρόσωπος του, ανέφερε ότι ο ΜακΚόνελ «αισθάνθηκε μια στιγμιαία ζάλη» και θα συμβουλευτεί έναν γιατρό πριν από την επόμενη δημόσια εμφάνισή του.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του ΜακΚόνελ, του ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση». Τον Μάρτιο ο γερουσιαστής νοσηλεύτηκε αφού έπεσε κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης, έσπασε ένα πλευρό και υπέστη διάσειση.

To άρθρο «Πάγωσε» ξανά ο Μιτς ΜακΚόνελ σε συνέντευξη Τύπου - «Αισθάνθηκε ζάλη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάγωσε, Μιτς ΜακΚόνελ, Τύπου - Αισθάνθηκε,pagose, mits makkonel, typou - aisthanthike