«Πάγωσαν» οι Μιλγουόκι Μπακς με τον τραυματισμό του Πατ Κόνατον – Έσπασε το χέρι του τη μέρα που έδωσαν τον Ντόντε Ντι Βιτσέντζο

11:13 11/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν “βαριά” ήττα από τους Φοίνιξ Σανς στο NBA, αλλά αυτό ήταν το μικρότερο πρόβλημα από το ματς, αφού κατά τη διάρκειά του έχασαν και τον Πάτ Κόνατον.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη κάταγμα στο δεξί του χέρι και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό διάστημα, με τον Μάικ Μπουντελχόζερ να εμφανίζεται πάντως αισιόδοξος ότι θα τον έχει ξανά στη διάθεσή του στη συνέχεια της σεζόν.

Το σενάριο έγινε όμως χειρότερο για τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς ο τραυματισμός

του Κόνατον ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ανταλλαγής του Ντόντε Ντι Βιτσέντζο (αλλά και του Ρόντεϊ Χουντ) με τον Σερζ Ιμπάκα. Τα “ελάφια” έμειναν έτσι μόνο με τον Γουέσλι Μάθιους για τη θέση “2” στον πάγκο και δεν αποκλείεται πια να ψάξουν  για παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο στον άσο όσο και στο δύο, στην αγορά των ελεύθερων.

Bucks coach Mike Budenholzer, on Pat Connaughton’s injury:

“We’re trying to figure out who will see him next, what the next step is. Unfortunate, but I think we’re hopeful that he’ll be able to return…when that is, not exactly sure. But we’ll see.” https://t.co/DIFgaDfsBF

Eric Nehm (@eric_nehm) February 11, 2022

Brutal break for the Bucks (literally), as Pat Connaughton suffered a fourth metacarpal fracture. Earlier today the Bucks traded away Donte DiVincenzo.

Keith Smith (@KeithSmithNBA) February 11, 2022

To άρθρο «Πάγωσαν» οι Μιλγουόκι Μπακς με τον τραυματισμό του Πατ Κόνατον – Έσπασε το χέρι του τη μέρα που έδωσαν τον Ντόντε Ντι Βιτσέντζο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα