Ουκρανία: Γυναίκες και παιδιά εκπαιδεύονται στα όπλα για το ενδεχόμενο ρωσικής εισβολής

20:34 14/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Για το ενδεχόμενο σύγκρουσης με την Ρωσία προετοιμάζονται στην Ουκρανία την ώρα που συνεχίζεται ο διπλωματικός πυρετός προκειμένου να αποκλιμακωθεί η κατάσταση.

Μόσχα και Κίεβο ενισχύουν τις δυνάμεις τους στα σύνορα σε μια ισορροπία τρόμου. Στην Ουκρανία προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο και στη μάχη μπαίνουν όλοι χωρίς διακρίσεις.

Γυναίκες και παιδιά εκπαιδεύονται από στρατιώτες για το ενδεχόμενο ρωσικής εισβολής, ενώ στο Κίεβο αναμένονται και Ουκρανοί από την Ελλάδα.

Στα

79 της χρόνια η Βαλεντίνα Κονσταντινόφσκα από τη Μαριούπολη μαθαίνει να κρατά και να σημαδεύει με καλάσνικοφ. «Είμαι έτοιμη να πυροβολήσω. Αν συμβεί κάτι θα υπερασπιστώ το σπίτι, την πόλη και τα παιδιά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στα περίχωρα του Κιέβου παραστρατιωτικοί εθελοντές από ξένες χώρες προετοιμάζονται για μάχη απέναντι στους Ρώσους. «Πέντε είναι από την Θεσσαλονίκη και πέντε από την Αθήνα. Έρχονται να γίνουν στρατιώτες», τονίζει ένας εθελοντής από τη Γεωργία μιλώντας σπαστά ελληνικά για τους Ουκρανούς που έρχονται από την Ελλάδα

Στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία ζεσταίνονται οι πολεμικές μηχανές με τις δύο χώρες να ενισχύουν τις δυνάμεις τους.

To άρθρο Ουκρανία: Γυναίκες και παιδιά εκπαιδεύονται στα όπλα για το ενδεχόμενο ρωσικής εισβολής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα