Ουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο Χουάντσο θεώρησε τον Παναθηναϊκό καλύτερη επιλογή για την καριέρα του»

18:05 29/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ θέλησε να μιλήσει για την επιλογή του αδελφού του Χουάντσο να αφήσει το ΝΒΑ και να αγωνιστεί στην Euroleague και τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως για τον ίδιο η συγκεκριμένη προοπτική ήταν η ιδανικότερη για την καριέρα του.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του Ουίλι Ερνανγκόμεθ στην ισπανική ιστοσελίδα «Relovo» ο 29χρονος αθλητής πέρα από την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, κλήθηκε

να μιλήσει και για τον αδελφό του Χουάντσο, ο οποίος από φέτος θα φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός μπασκετμπολίστας ανέφερε πως αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για τον Χουάντσο, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, μην διστάζοντας να τονίσει πως στο μέλλον θα μπορούσαν να αγωνιστούν μαζί και σε συλλογικό επίπεδο.

«Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον αδελφό μου.

Εκείνος πήρε την απόφαση που θεώρησε καλύτερη για την καριέρα του. Θα είμαστε αντίπαλοι, όπως πάντα στο παρκέ και μετά τα παιχνίδια θα πηγαίνουμε για δείπνο μαζί. Έχουμε και οι δύο αρκετή… βενζίνη στο δοχείο μας και ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Ίσως μια μέρα παίξουμε στην ίδια ομάδα.

Είμαι ευγνώμων στη Ρεάλ Μαδρίτης και το ίδιο νιώθω για κάθε ομάδα, με την οποία αγωνίστηκα. Η Μπαρτσελόνα, όμως, μου έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω στο πλάνο της.

Πολλές ομάδες από την Ευρώπη με κάλεσαν και αυτό αποτελεί παράσημο για εμένα. Είμαι από την Μαδρίτη, αλλά φάνηκε πως εκεί δεν είχα θέση.

Αντιθέτως, η Μπαρτσελόνα μου έδωσε την ευκαιρία. Ελπίζω να παίξω καλά και να το απολαύσω», ήταν τα λόγια του Ουίλι Ερνανγκόμεθ.

To άρθρο Ουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο Χουάντσο θεώρησε τον Παναθηναϊκό καλύτερη επιλογή για την καριέρα του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα