Όταν αγαπάς, μοιράζεσαι: Η οικογένεια Αντετοκούνμπο και η Melissa δείχνουν το δρόμο

16:05 4/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ναι, είναι και η οικογένεια Αντετοκούνμπο μακαρονάδες. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

«Τι θα φάμε αύριο;»… Πόσες φορές δεν την έχετε ακούσει αυτή την ερώτηση; Ειδικά όταν ήμασταν πιο μικροί, ήταν η πιο συνηθισμένη ερώτηση μετά το «διάβασες;».  

Και πάντα, η πρώτη απάντηση (που είναι και η σωστή) ήταν «μακαρόνια». Με κιμά συνήθως, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε τώρα εκεί.  

Μακαρόνια. Το αγαπημένο φαγητό κάθε παιδιού. Και κάθε γονιού γιατί φτιάχνεται εύκολα, γρήγορα και είναι πάντα νόστιμο.  

Ένα αχνιστό πιάτο ζυμαρικών μπορούσε να είναι η «απάντηση»

σε κάθε ένταση που θα μπορούσε να υπάρχει στο οικογενειακό τραπέζι.  

Είναι η εικόνα ή μυρωδιά της αγαπημένης παιδικής γεύσης, αυτής που αναζητάμε συνεχώς.

Είναι το αγαπημένο μας πιάτο, που θα το φτιάξουμε όταν θέλουμε να φροντίσουμε κάποιον. Γιατί είναι και το φαγητό ένας τρόπος να εκφραστούμε. Να πούμε «ευχαριστώ», «σ’ αγαπώ», «σε νοιάζομαι», «μοιράζομαι μαζί σου».  

Και ποια οικογένεια θα μπορούσε να αποτυπώσει καλύτερα κάτι τέτοιο από την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Την οικογένεια που έχει μάθει να μοιράζεται…

Η Βερόνικα, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια για τα μακαρόνια Melissa. Μια καμπάνια που έρχεται να μας θυμίσει ότι μία τόσο απλή πράξη, μπορεί να φέρει την πληρότητα που όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά αποζητά.

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο περιγράφει όλες τις αξίες που μας έχει διδάξει η Melissa εδώ και χρόνια.

Μια οικογένεια, που έχει μάθει να μοιράζεται, καταλήγει σε ένα τραπέζι-αγκαλιά που μας χωράει όλους, αναδεικνύοντας έτσι την άρρηκτη σύνδεση της Melissa με οικογενειακές στιγμές, την ανάγκη της φροντίδας και της αλληλεγγύης και τονίζοντας τη σπουδαιότητα του να αγαπάς και να μοιράζεσαι.

Τα πάντα αποπνέουν την οικογενειακή θαλπωρή και τη ζεστασιά που αναδύει ένα αχνιστό πιάτο ζυμαρικών Melissa σε ένα μεγάλο Κυριακάτικό τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα και φέρνει στο νου μας αναμνήσεις από το παρελθόν, καθορίζοντας τελικά το ποιοι είμαστε.

Ό, τι κάνουμε έχει αξία, ακριβώς επειδή συμβαίνει στο σήμερα, στο τώρα. Το σήμερα είναι συναισθήματα, είναι επιθυμίες, είναι γεύσεις, είναι μυρωδιές, είναι στιγμές, είναι αγκαλιές, είναι να μοιράζεσαι.

Γιατί όταν μοιράζεσαι, τότε είναι που μπορείς να κάνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο, τη ζωή μας λίγο πιο γεμάτη!

To άρθρο Όταν αγαπάς, μοιράζεσαι: Η οικογένεια Αντετοκούνμπο και η Melissa δείχνουν το δρόμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα