Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Ασταμάτητη προς το 35ο της πρωτάθλημα

00:30 21/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Καρίμ Μπενζεμά απέτυχε να σκοράρει με δυο εκτελέσεις πέναλτι, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης τα κατάφερε. Λίγες ημέρες μετά τη θριαμβευτική της ανατροπή στη Σεβίλλη, η «Βασίλισσα» πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Οσασούνα (3-1) και… κάνει χώρο στην τροπαιοθήκη της, για να βάλει το φετινό πρωτάθλημα της La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει κι όταν ο Καρίμ Μπενζεμά δεν μπορεί να σκοράρει. Παρά το γεγονός ότι η Οσασούνα της έκανε τη ζωή… δύσκολη, η “βασίλισσα” βρήκε τις λύσεις και πήρε την εκτός έδρας νίκη (3-1), “καλπάζοντας” προς τον 35ο

τίτλο της στη La Liga.

Ο Αλάμπα άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους στο 12′, με το Μπουντιμίρ να “απαντάει” ένα λεπτό αργότερα. Ο Ασένσιο στο 45′ έδωσε ξανά προβάδισμα στους “μερένγκες” και ο Βάθκεθ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-1, στέλνοντας τη Ρεάλ στο +17 απ’ τη δεύτερη Ατλέτικο και στο +18 απ’ την Μπαρτσελόνα (δύο ματς λιγότερα) και τη Σεβίλλη (ένα ματς λιγότερο).

Κι όλα αυτά στο βράδυ που ο Καρίμ Μπενζεμά, νικήθηκε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι, απ’ τον γκολκίπερ της Οσασούνα στο 52′ και στο 59′.

To άρθρο Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Ασταμάτητη προς το 35ο της πρωτάθλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα