Οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα Βελγίου

20:27 6/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Την οριστική διακοπή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της χώρας αποφάσισαν στο Βέλγιο, ακολουθώντας το παράδειγμα της γειτονικής Ολλανδίας.

Μετά από συνεχείς αναβολές στη λήψη της τελικής απόφασης για τη διακοπή του βελγικού πρωταθλήματος, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της χώρας έβγαλε από τη… δύσκολη θέση τους συλλόγους της πρώτης κατηγορίας.

Το Βέλγιο απαγόρευσε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες ως το τέλος Ιουλίου, καθιστώντας απαγορευτική κάθε σκέψη για συνέχιση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος αν και έμεινε ένα “ανοιχτό παράθυρο” όσον αφορά τον τελικό Κυπέλλου

ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και Άντβερπ.

Ήδη η διοργανώτρια αρχή (Pro League) εξέδωσε ανακοίνωση, όπου επισημαίνει ότι σέβεται την απόφαση και πλέον η ομάδα εργασίας που έχει συστηθεί, θα εξετάσεις τις αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες της διακοπής και θα τις παρουσιάσει στη γενική συνέλευση της 15ης Μαΐου.

Θυμίζουμε πως το Βέλγιο ήταν η πρώτη χώρα που είχε δείξει διάθεση να τερματίσει πρόωρα τη σεζόν, αλλά οι παραινέσεις της UEFA καθυστέρησαν -χωρίς να ματαιώσουν τελικά- την οριστική διακοπή.

To άρθρο Οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα Βελγίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα