Οριστικά στον Μπάιντεν το Μίσιγκαν και οι… 16 εκλέκτορές του!

23:49 23/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι αρμόδιες Αρχές της Πολιτειακής Επιτροπής των Ψηφολεκτών στο Μίσιγκαν, με ψήφους 3-0 πιστοποίησαν τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών του 2020 και… βγάζουν νικητή τον Τζο Μπάιντεν, δίνοντάς του τους 16 μεγάλους εκλέκτορες.

Τόσο οι δύο Δημοκρατικοί που είχαν δικαίωμα ψήφου στην εν λόγω Επιτροπή, όσο και ο ένας εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών, ψήφισαν θετικά για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Click4more: Τζον Κέρι… reloaded

με «επικίνδυνη αποστολή» να διορθώσει το χάος του Τραμπ

Ο δεύτερος εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών απείχε της ψηφορορίας και η ιστορία “γράφει” πως ο υποψήφιος των Δημοκρατικών κερδίζει την Πολιτεία με περισσότερες από 150.000 ψήφους διαφορά από τον αντίπαλό του, Ντόναλντ Τραμπ.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής, στην οποία μετέχουν δύο Ρεπουμπλικάνοι και δύο Δημοκρατικοί, μεταδόθηκε μέσω του διαδικτύου…

Πάντως, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών αναγνωρίζεται από πολλούς παγκόσμιους ηγέτες και προσωπικότητες των ΜΜΕ ως «εκλεγμένοι πρόεδρος», αφού τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι είχε επικρατήσει κατά τις αμερικανικές εκλογές. Ωστόσο, τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών θα επικυρωθούν -επί της ουσίας- στα μέσα Δεκεμβρίου, μετά την ψηφοφορία των εκλεκτόρων.

Με πληροφορίες από: Sputnik.

To άρθρο Οριστικά στον Μπάιντεν το Μίσιγκαν και οι… 16 εκλέκτορές του! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα