Οπαδός της ΑΕΚ έκανε δώρο 60 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους και φοιτητές

17:36 21/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ένας οπαδός της ΑΕΚ αποφάσισε να αγοράσει 60 εισιτήρια διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου και να τα δωρίσει σε άνεργους και φοιτητές σε μια αξιέπαινη κίνηση. 

Ένας επιχειρηματίας από την Μύκονο με αγάπη για την ΑΕΚ θέλησε να αγοράσει 60 εισιτήρια

διαρκείας της ομάδας και να τα κάνει δώρο σε ανέργους και φοιτητές που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.

Όπως είναι λογικό η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος δεν θέλησε να δημοσιευτεί το όνομα του.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Πριν από 2 χρόνια ήταν μία νίκη των «νεοΜοϊκανών» της ελλιπούς «Βασίλισσας» επί του Περιστερίου, που αφύπνισε τη βαθιά «κιτρινόμαυρη» συνείδησή του, σε περίοδο υγειονομικής κρίσης.
Στην εφετινή περίοδο, η υπέρβαση στις κινήσεις του Καλοκαιριού σε περίοδο αυτοεξυγίανσης, όπου οι συνθήκες απαιτούν ολόθυμη και ομόθυμη στήριξη, είναι η αιτία, που ένας «Ενωσίτης» επιχειρηματίας (ποτών) από τη Μύκονο, αγόρασε 60 εισιτήρια Διαρκείας των 250 ευρώ!
Επιθυμία του συνενωσίτη, που δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι τα Διαρκείας να διανεμηθούν ως δώρο σε ανέργους και φοιτητές-οπαδούς της ΑΕΚ.
Η πρωτοβουλία του φλογερού «κιτρινόμαυρου» πιστού της ΑΕΚ δείχνει ξανά το δρόμο.
Το επόμενο διάστημα, η ΑΕΚ BC θα ανακοινώσει τον τρόπο διάθεσης των Διαρκείας.

To άρθρο Οπαδός της ΑΕΚ έκανε δώρο 60 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους και φοιτητές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οπαδός, ΑΕΚ,opados, aek