Ολυμπιακός: Τετ-α-τετ Βαγγέλη Μαρινάκη με Πέδρο Μαρτίνς

11:34 2/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε γραφείο του γηπέδου “Καραϊσκάκης” συναντήθηκαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Πέδρο Μαρτίνς, λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-2) για την 6η αγωνιστική των play off της Superleague 1.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

βρέθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Κυριακή (01.05.2022) και παρακολούθησε από κοντά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (σ.σ. η νίκη των Πειραιωτών ήρθε με γκολάρα του Λόπες στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων) και σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή” συναντήθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς -για μερικά λεπτά- μετά το τέλος του ματς, σε ένα γραφείο του γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το εξ αναβολής ματς στην έδρα του ΠΑΟΚ (04.05.2022 / 19:00). Σε περίπτωση που οι “ερυθρόλευκοι” φύγουν έστω και με ένα βαθμό από την Τούμπα, τότε θα έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 47ο της ιστορίας τους.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό έχουμε και το… πάγωμα του Παπέ Αμπού Σισέ, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να μένει εκτός ομαδικών προπονήσεων, μετά από απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς.

To άρθρο Ολυμπιακός: Τετ-α-τετ Βαγγέλη Μαρινάκη με Πέδρο Μαρτίνς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Τετ-α-τετ Βαγγέλη Μαρινάκη, Πέδρο Μαρτίνς,olybiakos, tet-a-tet vangeli marinaki, pedro martins