Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Φιλίπ Πετρούσεφ – «Ο Βεζένκοφ μου είπε να έρθω»

10:40 28/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Φιλίπ Πετρούσεφ και πλέον θα ενσωματωθεί σύντομα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλά

ο ίδιος πήρε απευθείας πτήση από τη Νέα Υόρκη για την Αθήνα και έφθασε στη χώρα μας για το νέο “κεφάλαιο” στην καριέρα του.

Ο Σέρβος φόργουορντ-σέντερ θα περάσει πλέον από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει και τυπικά το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια θα βρεθεί στην τελευταία προπόνηση της νέας τους ομάδας, πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μονακό (30/11, 20:00) στη Euroleague. Δεν αναμένεται πάντως να είναι στην αποστολή για τη Γαλλία, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, αποκάλυψε ότι ο Σάσα Βεζένκοφ τον… έψησε για την ομάδα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πετρούσεφ

«Είναι τιμή που είμαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό. Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα να έρθω εδώ. Υπήρχαν κάποιες καταστάσεις για μένα στο ΝΒΑ, που δεν ήταν δικό μου λάθος

Περάσαμε πολύ χρόνο με τον Σάσα. Μιλήσαμε πολύ. Μου είπε τα καλύτερα και ότι θα έπρεπε να έρθω στον Ολυμπιακό. Μου είπε μόνο τα καλύτερα.

Έχω παίξει στο 4, έχω παίξει στο 5. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα θέλω να προσαρμοστώ και θα δούμε πώς θα προχωρήσει η σεζόν.

Μου αρέσουν τα χρώματα το κόκκινο και το λευκό. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα και είμαι ευγνώμων. Ξέρω ότι οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού είναι αδελφοποιημένοι και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Να είναι έτοιμοι.

Όλα έγιναν γρήγορα. Μίλησα και με τον Χασάν Μάρτιν που είναι καλός φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό».

To άρθρο Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Φιλίπ Πετρούσεφ – «Ο Βεζένκοφ μου είπε να έρθω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Ελλάδα, Φιλίπ Πετρούσεφ – Ο Βεζένκοφ,olybiakos, ellada, filip petrousef – o vezenkof