Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βάτσλικ για την ολοκλήρωση του deal! «Πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου»

14:49 11/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Λίγο πριν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Τόμας Βάτσλικ.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την ενίσχυση του κάτω από τα γκολπόστ. Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (11.07.2021) ο Τόμας Βάτσλικ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του

με τους «ερυθρόλευκους».

Click4more: Ο Βάτσλικ έρχεται στον Ολυμπιακό και η Μαρτίνα φέρνει τον «καύσωνα»

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Τσεχίας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και πλέον απομένει να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 32χρονος Βάτσλικ θα αντικαταστήσει τον Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας… οδεύει προς την Γουλβς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βάτσλικ τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ήμουν στη Σεβίλλη και τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες. Έχω έρθει στον Ολυμπιακό, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ανυπομονώ για την επόμενη μέρα.

Μιλήσαμε πολύ με τον Φρανσουά (σ.σ. Μοντεστό), μου ανέλυσε το πλάνο, τις ιδέες του προπονητή και ότι σκέφτεται για μένα, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο και περιμένω πως και πως να ξεκινήσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».

To άρθρο Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βάτσλικ για την ολοκλήρωση του deal! «Πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα