Ολυμπιακός: Ο πιλότος του αεροπλάνου εμφανίστηκε με τρομπέτα και έπαιξε τον ύμνο της ομάδας στην επιστροφή από τη Σερβία

09:26 15/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο πιλότος του αεροπλάνου της επιστροφής της αποστολής του Ολυμπιακού στην Ελλάδα από τη Σερβία μετά τον θρίαμβο επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε έκπληξη στους Πειραιώτες.

Κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Αθήνα

από την Σερβία, ο πιλότος είχε μία έκπληξη προς όλους, αφού εμφανίστηκε ξαφνικά με μία τρομπέτα και έπαιξε τον ύμνο της ομάδας, μέσα σε αποθέωση.

Η ομάδα του Πειραιά έγραψε ιστορία στο Conference League, κάνοντας μία απίστευτη ανατροπή, αφού διέλυσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1 και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, γυρνώντας τούμπα το 4-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο.

Δείτε το βίντεο του Sport24:

γ

 

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος βρέθηκε στο αεροδρόμιο, παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αθήνα.

 

To άρθρο Ολυμπιακός: Ο πιλότος του αεροπλάνου εμφανίστηκε με τρομπέτα και έπαιξε τον ύμνο της ομάδας στην επιστροφή από τη Σερβία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Σερβία,olybiakos, servia