Ολυμπιακός: «Ο διαιτητής επηρεάστηκε από την Άρσεναλ» (video)

00:41 12/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Άρσεναλ στο “Καραϊσκάκης” έχοντας και πολλά παράπονα και από το διαιτητή του αγώνα για το δεύτερο γκολ των “κανονιέρηδων”.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε μάλιστα μετά το ματς, ότι ο ρέφερι του αγώνα επηρεάστηκε από τις αντιδράσεις στον πάγκο των Λονδρέζων και το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερη ομάδα, για να μην πάει στο VAR να εξετάσει τη φάση.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Πιστεύαμε

πως θα ξεκινήσουμε με τον Μπα και άλλαξε η νοοτροπία της ομάδας που μπήκε φοβισμένη. Είχαμε λιγότερες αλλά καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη παίξαμε πολύ καλά είχαμε το γκολ και μια μεγάλη ευκαιρία, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και μετά το τρίτο όμως το αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα.

‘Ηταν μια από τις αποφάσεις του διαιτητή (σ.σ. το γκολ στο 2-1) που επηρεάστηκε από τις διαμαρτυρίες και το ότι η Άρσεναλ είναι μεγαλύτερη ομάδα, έπρεπε να δει το 2ο γκολ όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε ότι έγινε. Τα πράγματα είναι δύσκολα, θα πάμε στο Λονδίνο με σκοπό να κερδίσουμε αν και τα πράγματα δεν είναι εύκολα θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

To άρθρο Ολυμπιακός: «Ο διαιτητής επηρεάστηκε από την Άρσεναλ» (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα