«Ολυμπιακός και Χετάφε σε διαπραγματεύσεις για τον Ντομίνγκος Ντουάρτε» γράφουν στο εξωτερικό

19:45 17/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε φαίνεται πως απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του.

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού, Ντομίνγκος Ντουάρτε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Μαρέτο, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τη

Χετάφε για την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού.

«Ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει τον Ντομίνγκος Ντουάρτε. Τον είχε και στη Γρανάδα. Υπάρχουν ήδη διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων. Η Χετάφε πρέπει να πουλήσει για να μπορέσει να κάνει μετεγγραφές» αναφέρει ο Ματέο στο “τιτίβισμά” του.

Ο ύψους 1.90μ. Ντουάρτε έχει αποκτηθεί μετά από εισήγηση του Μαρτίνεθ, το καλοκαίρι του 2019 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί 3,5 εκατ. ευρώ. Επί μία διετία στη Γρανάδα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε τον Ντουάρτε βασικό και αναντικατάστατο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, κάνοντας συνολικά 101 παιχνίδια.

Το συμβόλαιο του Ντουάρτε με τη Χετάφε λήγει το καλοκαίρι του 2026. Ο Φερνάντο Σάντος, μάλιστα, τον έπαιρνε στην εθνική Πορτογαλίας και τρεις φορές τον είχε βασικό.

 

El Olympiakos de Diego Martinez quiere a Domingos Duarte. Ya lo tuvo en Granada. Ya hay negociaciones entre clubes. El Getafe necesita vender para poder fichar.@relevo

— Matteo Moretto (@MatteMoretto) July 17, 2023

To άρθρο «Ολυμπιακός και Χετάφε σε διαπραγματεύσεις για τον Ντομίνγκος Ντουάρτε» γράφουν στο εξωτερικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα