Ολυμπιακός: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο λιμάνι

10:46 25/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αφήσει πίσω μία κακή χρονιά σε Ελλάδα κι Ευρώπη, στοχεύοντας στη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, η οποία θα επιστρέψει στους τίτλους και θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους με το ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα παίζει.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές σε

όλα τα επίπεδα, προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να επιστρέψει στην κανονικότητα και να πρωταγωνιστεί σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεται.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δουλεύουν ήδη την επόμενη ημέρα, με τους Πειραιώτες να κινούνται για προπονητή και τεχνικό διευθυντή ευγνωσμένης αξίας.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτές τις δύο νευραλγικές θέσεις, προκειμένου να προχωρήσουν στη συνέχεια στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ τους και στην ενίσχυση της ομάδας με ενδεκαδάτους παίκτες.

Όσον αφορά τις θέσεις που ο Ολυμπιακός πρέπει να ενισχυθεί οπωσδήποτε με παίκτες από το πάνω ράφι, αυτές είναι του κεντρικού αμυντικού, του αριστερού μπακ, του κεντρικού χαφ, του εξτρεμ αλλά και του σέντερ φορ.

Παράλληλα, ο νέος προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής θα κάνει αξιολόγηση όλων των παικτών (σ.σ. και των δανεικών), προκειμένου να εξετάσουν που πρέπει να μείνουν στην ομάδα και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν.

Περισσότερες ειδήσεις σχετικά με την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα, προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

To άρθρο Ολυμπιακός: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο λιμάνι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα