Ολυμπιακός: Ατομικό για Γουίλιαμς-Γκος και ΜακΚίσικ

17:31 22/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Γουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων για τον Ολυμπιακό, με τους δυο παίκτες των «ερυθρόλευκων» να βρίσκονται στην Ελλάδα και σταδιακά να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς. 

Συγκεκριμένα οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ και Τζόρτζ Πάππας έκαναν ατομικό πρόγραμμα μετά την άφιξη

τους στην Ελλάδα, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη (24/08) θα έρθει στην χώρα μας και ο Άλεκ Πίτερς.

Από την πλευρά του ο Αιζάια Κέινααν αναμένεται την Κυριακή (27/08)

Κάπως έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους διεθνείς, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο Μουντομπάσκετ. Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Τόμας Ουόκαπ (Ελλάδα), Μουστάφα Φαλ (Γαλλία) και Νίκολα Μιλουτίνοφ (Σερβία) θα ενσωματωθούν ανάλογα με το πότε θα επιστρέψουν από το Μουντομπάσκετ.

Το ίδιο ισχύει και για δύο μέλη του σταφ, τους Στέφανο Τριαντάφυλλο (συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα) και Βαγγέλη Μπενάτο (φυσιοθεραπευτής).

Στην προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας θα πάρουν επίσης μέρος οι Παναγιώτης Τσάμης, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάσης Ροζακέας, Ευστράτιος Παπασταύρου και Στέφανος Σπάρταλης.

Το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (3/9) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (κεκλεισμένων των θυρών) απέναντι στο Λαύριο.

 

 

 

To άρθρο Ολυμπιακός: Ατομικό για Γουίλιαμς-Γκος και ΜακΚίσικ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Ατομικό, Γουίλιαμς-Γκος, ΜακΚίσικ,olybiakos, atomiko, gouiliams-gkos, makkisik