Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE: Μεγάλη πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους»

20:42 18/12/2020 - Πηγή: NewsIt

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να αφήσει πίσω του την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Βαλένθια και να διεκδικήσει μία μεγάλη νίκη.

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά με τον Κώστα Παπανικολάου να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα την τελευταία στιγμή, ο Ολυμπιακός

θα επιχειρήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-6, «προσγειώθηκαν» απότομα από τη Βαλένθια στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» και θέλουν απόψε να επιστρέψουν στις επιτυχίες, έχοντας ως σύμμαχο και την πιθανή κούραση που θα βγάλει η «βασίλισσα».

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογία με ρεκόρ 9-5, προέρχεται από νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, όπου χρειάστηκε ωστόσο να παίξει δύο παρατάσεις για να φτάσει σε αυτή. Η Ρεάλ θα παραταχθεί σε κάθε περίπτωση «πάνοπλη» στο ΣΕΦ, έχοντας ως ατού την επίθεσή της, που είναι εξάλλου η τρίτη καλύτερη στη διοργάνωση με 82,6 πόντους μέσο όρο.

To άρθρο Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE: Μεγάλη πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα