Ολυμπιακός – Πόρτο: Όλα για την πρόκριση στους “32” του Europa League

10:27 9/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00, Cosmotesport2) την Πόρτο στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League

Στόχος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους “32” του Europa League, ως τρίτη ομάδα του ομίλου

της.

Για να γίνει αυτό, οι Πειραιώτες χρειάζονται το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μαρσέιγ, η οποία την ίδια ώρα παίζει με τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει, φυσικά, τη νίκη, προκειμένου να μην τον νοιάζει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Όσον αφορά τα πλάνα του Μαρτίνς για το βασικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σισέ, Σεμέντο και Χολέμπας.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στο ένα άκρο θα παίξει ο Φορτούνης, στο άλλο θα είναι ο Βρουσάι ή ο Μασούρας και ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς και Σουντανί.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπριχ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ρούμσας από τη Λιθουανία. Στο VAR θα είναι ο Φριντζ και βοηθός του ο Όσμερς.

To άρθρο Ολυμπιακός – Πόρτο: Όλα για την πρόκριση στους “32” του Europa League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα