Ολυμπιακός – Πόρτο 0-1 LIVE: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από Ελ Αραμπί

23:18 9/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ευρωπαϊκό… τελικό δίνει ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Πόρτο, στο ματς που ολοκληρώνει τη φετινή του παρουσία στο Champions League.

Οι Πειραιώτες χρειάζονται το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μαρσέιγ, η οποία την ίδια ώρα παίζει με τη Σίτι στο Μάντσεστερ, προκειμένου να περάσουν στους «32» του Europa League.

Εκτός

πλάνων έχουν τεθεί οι Βαλμπουενά, Ντρέγκερ και Μπρούμα με προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ο Χασάν λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μπρούνο, αλλά ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας. 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπριχ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ρούμσας από τη Λιθουανία. Στο VAR θα είναι ο Φριντζ και βοηθός του ο Όσμερς.

Παρακολουθήστε από το NewsIt.gr το LIVE της αναμέτρησης

 

 

 

 

Η Πόρτο είναι βαθμολογικά αδιάφορη, μιας και έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους «16» του Champions League.

Μετά τους αποκλεισμούς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, αν τα καταφέρει, θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και θα έχει το… βάρος συγκέντρωσης βαθμών και για την ειδική κατάταξη της UEFA.

Ο Ολυμπιακός μετράει τρεις νίκες στις προηγούμενες τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις με την Πόρτο.

Η αρχή έγινε τη σεζόν 1997-1998 (1-0), ενώ η δεύτερη νίκη ήταν τη σεζόν 1998-1999 (2-1). Η τρίτη νίκη των “ερυθρόλευκων” επί των “Δράκων” ήταν τη σεζόν 1999-2000 (1-0).

Κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες, ο Ολυμπιακός μετράει επτά νίκες και δυο ήττες σε συνολικά εννέα ματς. Τέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει την πέμπτη του εντός έδρας νίκη κόντρα στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

To άρθρο Ολυμπιακός – Πόρτο 0-1 LIVE: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από Ελ Αραμπί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα