Ολυμπιακός – Παρτιζάν: Ψάχνει αντίδραση στην επιστροφή του Γκος

10:06 19/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στις νίκες στην Euroleague, ύστερα από τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται την Παρτιζάν στο ΣΕΦ με μοναδικό στόχο να ανεβάσει το ρεκόρ νικών-ηττών στο 2-2.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός “προσγειώθηκε” απότομα και πλέον πρέπει να κερδίσει την Παρτιζάν στο ΣΕΦ (19/10, 21:15) για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, προκειμένου να ανέβει στο 2-2 και να φτιάξει τη ψυχολογία του.

Στα ευχάριστα για τους Πειραιώτες η επιστροφή του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην υπολογίζει μόνο στο ΜακΚίσικ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Καρμέλο Πατέρνικο, Τζόρντι Αλιάγκα και Μάριο Μάικιτς.

Ολυμπιακός και Παρτιζάν μοιράζονται το ίδιο ρεκόρ (1-2), αφού η ομάδα του Βελιγραδίου ηττήθηκε με 96-81 από την Μακάμπι στο Τελ Αβί στην πρεμιέρα, πέρασε άνετα, με 62-88 από την έδρα της Βιλερμπάν για τη 2η αγωνιστική, ενώ ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα (83-92) την Τρίτη (17/10) για την 3η αγωνιστική.

Με δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαρακτήρισε απίθανη τη συμμετοχή του Ματέους Πονίτκα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στους Καταλανούς. Ο διεθνής Πολωνός φόργουορντ, o oποίος έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει τραυματισμό στον ώμο.

To άρθρο Ολυμπιακός – Παρτιζάν: Ψάχνει αντίδραση στην επιστροφή του Γκος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα