Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-0 LIVE: Τελευταία λεπτά στο Φάληρο

17:02 3/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν διασφαλίσει επί της ουσίας την πρόκριση χάρη στο 3-0 της πρώτης αναμέτρησης.

Με τα «δεύτερα» θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό στο Φάληρο, καθώς μετά την «καθαρή» νίκη με 3-0 στο Αγρίνιο

βρίσκεται με το ένα… πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς του παίκτες, δίνοντας ευκαιρία μεταξύ άλλων στον Κρίστινσον -που θα κάτσει από τα δοκάρια- αλλά και στους Κάιπερς και Ντρέγκερ, ενώ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα (Παπασταθόπουλος και Λαλά).

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Στον αντίποδα η αντιμετώπιση του παιχνιδιού από τον Παναιτωλικό είναι ανάλογη, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας θεωρώντας πως η ομάδα του δεν έχει ιδιαίτερες πιθανότητες πρόκρισης, θα παρατάξει ενδεκάδα με απόντες τους περισσότερους βασικούς, καθώς προέχει το ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή και δεν θέλει να ρισκάρει τραυματισμούς ή κούραση.

To άρθρο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-0 LIVE: Τελευταία λεπτά στο Φάληρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα