Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Φιλική νίκη με σκόρερ τον Κασάμι

21:17 10/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την επανέναρξη της σεζόν από τη διακοπή του Μουντιάλ 2022 και επικράτησε με 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο γήπεδο “Καραϊσκάκης”.

Με τον Χάμες Ροντρίγκες να μένει εκτός με ενοχλήσεις, ο Μίτσελ είδε τους Κώστα Φορτούνη και Παϊτίμ Κασάμι να γίνονται πρωταγωνιστές, με έναν συνδυασμό τους να κρίνει και την αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος

στο πρώτο ημίχρονο και βρήκε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 39ο λεπτό, με τον Φορτούνη να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Κασάμι να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Νωρίτερα ο Τρικαλινός μέσος είχε χάσει και την ευκαιρία του ματς, με ένα φοβερό σουτ του να αποκρούεται από τον Χέντερσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μίτσελ έκανε πολλές αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα “χάλασε”, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει τη νίκη μέχρι το τέλος, σε ένα φιλικό όπου τα έσοδά του θα πάνε στην ενίσχυση του ιδρύματος της ΕΛΠΙΔΑΣ, ενώ συγκεντρώθηκαν και δώρα για μικρά παιδιά.

Οι συνθέσεις στο Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ

Ολυμπιακός: Τζολάκης (61′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (61′ Μαρσέλο), Ρέτσος (70′ Καλογερόπουλος), Σωκράτης (46′ Ντόι), Βρουσάι (70′ Λάιντνερ), Εμβιλά, Κασάμι (61′ Γκάρι Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά (61′ Σαμασέκου), Μπιέλ (61′ Μασούρας), Φορτούνης (70′ Μπόουλερ) και Αραμπί (61′ Μπακαμπού).

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χέντερσον, Μανγκαλά (46′ Ο’ Μπράιεν), Κόλμπακ, Γκιμπς – Γουάιτ (82′ Σούριτζ), Λίνγκαρντ (46′ Αβονίγι), Τζόσον, Γέιτς, Οριέ (90+ Σο), ΜακΚένα (46′ Κουκ), Μπολί (46′ Γουόραλ) και Λόντι.

To άρθρο Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Φιλική νίκη με σκόρερ τον Κασάμι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0, Φιλική, Κασάμι,olybiakos – notigcham forest 1-0, filiki, kasami