Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι 0-1 LIVE: Πρώτη τελική στο 88′ οι “ερυθρόλευκοι”

21:43 25/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του μέσα στο Φάληρο να κάνει το… θαύμα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του να κάνει στο…

θαύμα και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, από την απόλυτη κυρίαρχο του 3ου ομίλου, που μετράει ως τώρα -«σβηστά»- τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Κάτι τέτοιο θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάκτηση της 2ης ή της 3ης θέσης που οδηγεί στους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετράει ήδη έξι μεγάλες απουσίες (Ελ Αραμπί, Χασάν, Ραντζέλοβιτς με κορονοϊό, Βαλμπουενά, Χολέμπας και Μπρούμα τραυματίες).

Οι Ραφίνια και Βινάγκρε μπορεί να συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, αλλά εξακολουθούν να νιώθουν ενοχλήσεις και η συμμετοχής τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως θέλει νίκη στο «Καραϊσκάκης» έτσι ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να σκεφτεί και πάλι το Champions League από… Φεβρουάριο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μάσα από την Ιταλία, με βοηθούς τους Μέλι, Αλάσιο και τέταρτο τον Βαλέρι. VAR θα είναι ο Ιταλός Ιράτι και AVAR ο Τεγκόνι.

Στο άλλο ματς του ομίλου, που θα ακολουθήσει (22:00) Η Μαρσέιγ θα υποδεχθεί την Πόρτο.

Η βαθμολογία στον όμιλο

1 Μάντσεστερ Σίτι 9 (9-1 γκολ)

2 Πόρτο 6 (6-3)

3 Ολυμπιακός 3 (1-5)

4 Μαρσέιγ 0 (0-7)

To άρθρο Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι 0-1 LIVE: Πρώτη τελική στο 88′ οι “ερυθρόλευκοι” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα