Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Στεναχωριέμαι όταν δεν ξεκινάω και πεισμώνω”

22:22 21/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, αφού ένα δικό του γκολ καθόρισε το αποτέλεσμα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα στη Nova, την απόδοσή του, αλλά και το γεγονός ότι ξεκίνησε

βασικός μετά από καιρό τόσο στην Εθνική Ομάδα, όσο και στους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Φορτούνη

Δεν με επηρεάζουν όσα λέγονται. Στεναχωριέμαι όταν δεν ξεκινάω τα παιχνίδια, από την άλλη πεισμώνω περισσότερο και μπαίνω για να κάνω τη διαφορά και να δείξω ποιος είμαι. Να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ελ… Φορτούνης! Η γκολάρα του καθόρισε το ντέρμπι (videos)

Για το ντέρμπι: “Ξέρουμε ότι όταν παίζουμε ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να απειλήσει. Μας βγήκε η κούραση στο δεύτερο είχαμε πολλές απουσίες, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε. Οι τρεις βαθμοί μετράνε. Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, είχαμε χώρους αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε”.

Για τον Φαν’τ Σιπ και την Εθνική: “Ο προπονητής είπε αυτά τα λόγια. Εγώ αυτό που έκανα πάντα το κάνω και τώρα. Μιλήσαμε τα βάλαμε κάτω πολλές φορές. Μου ζήτησε κάποια πράγματα, πιστεύω τα έκανα και γι’ αυτό έπαιξα στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήθελα να πάρω παιχνίδια, τα πήρα στην Εθνική, τώρα έπαιξα κι εδώ. Είμαι καλά, θέλω να παίζω, το έχω ξαναπεί”.

To άρθρο Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Στεναχωριέμαι όταν δεν ξεκινάω και πεισμώνω” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα