Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα: Θέλει πρόκριση στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ

10:37 14/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα στο άδειο “Καραϊσκάκης” (22:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 5), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει να κάνει τη… δουλειά κόντρα στην

πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ και να περάσει στα νοκ-άουτ του Conference League.

Την ηρεμία την φέρνουν τα θετικά αποτελέσματα και ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να βρίσκεται πλέον στον πάγκο του. Μπροστά του, το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα για την 6η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Europa League, που μπορεί να δώσει στους “ερυθρόλευκους” και μια ευρωπαϊκή πρόκριση στα νοκ-άουτ του Conference League.

Οι “ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Βρίσκονται στο +3 από την Σερβική ομάδα και γνωρίζουν πως χρειάζεται -απλά- να μην ηττηθούν στο “Καραϊσκάκης” για να περάσουν στο Conference League.

Η απουσία του κοινού των Πειραιωτών αλλάζει τις συνθήκες του αγώνα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης στο πλαίσιο των μέτρων για την οπαδική βία.

Απ’ την άλλη, η σερβική ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει και χρειάζεται μόνο νίκη, προκειμένου να κάνει μια τεράστια έκπληξη. Να αναφέρουμε ότι η Μπάτσκα Τόπολα έχει έως τώρα μια ισοπαλία στον όμιλο, αυτή με τον Ολυμπιακό στην έδρα της (2-2).

Στο αγωνιστικό μέρος, Πορόσο, Φρέιρε είναι τα προβλήματα του Ολυμπιακού για το εν λόγω ματς, ενώ ο Ποντένσε είναι διαθέσιμος, όπως και ο Γιόβετιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα – Έσε, Μαντί – Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Μπάτσκα Τόπολα: Ίλιτς – Πάντοβιτς, Άντονιτς, Κρστιτς, Τσάλουσιτς, Πέτροβιτς – Κούβελιτς, Ράντιν, Σος – Μιλοβάνοβιτς, Γιοβάνοβιτς.

Διαιτητής θα είναι ο Μάρτεν Κρογκ από την Δανία.

To άρθρο Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα: Θέλει πρόκριση στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα, Θέλει, Καρβαλιάλ,olybiakos – batska topola, thelei, karvalial