Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 50-57: Φιλική ήττα σε παιχνίδι 30 λεπτών

23:16 17/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός γνώρισε φιλική ήττα με 57-50 από την Αρμάνι Μιλάνο σε αγώνα 30 λεπτών, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η “Night of the Legend” που ετοίμασαν οι ερυθρόλευκοι στο ΣΕΦ για τον Βασίλη Σπανούλη.

Το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο ήταν πιο πολύ ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο ολοκληρώθηκε στα τρία δεκά΄λεπτα.

Το

παιχνίδι δεν είχε κανονική διάρκεια, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν πολλές απουσίες. Από τους ερυθρόλευκους απουσίαζαν οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Από την ιταλική ομάδα δεν συμμετείχαν οι Νικολό Μέλι, Στέφανο Τόνουτ, Τζαμπάολο Ρίτσι, Νικολό Μέλι, Στέφανο Τόνουτ, Τζαμπάολο Ρίτσι, Μπίλι Μπάρον και Ντιέγκο Φλακαντόρι.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για μία και μοναδική φορά με τη συλλεκτική φανέλα προς τιμήν του Σπανούλη, ενώ στη διάρκεια της αναμέτρησης οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, βράβευσαν τον Νίκολα Μιλουτίνοβ για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Mundobasket 2023 με την Εθνική Σερβίας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-19, 37-29, 50-57.

To άρθρο Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 50-57: Φιλική ήττα σε παιχνίδι 30 λεπτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα