Ολυμπιακός – Άρης: Νοκ άουτ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν για τους «κίτρινους»

16:04 10/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναδείχθηκε παίκτης του μήνα για τον Άρη στη Superleague 1, αλλά ταυτόχρονα έμεινε και εκτός προπόνησης στο “Δασυγένειο”, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στο πρωτάθλημα.

Ο Σουηδός μπακ χαφ αντιμετωπίζει

πρόβλημα τραυματισμού και συνέχισε τη θεραπεία του και το ατομικό του πρόγραμμα, με τον Άκη Μάντζιο να μην τον υπολογίζει για το ματς με τους Πειραιώτες.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12/12, 19:30).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (η αποστολή θα πετάξει αύριο το απόγευμα για την Αθήνα).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης) με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να κάνει θεραπεία και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα, από την πλευρά του, προπονήθηκε κανονικά.

To άρθρο Ολυμπιακός – Άρης: Νοκ άουτ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν για τους «κίτρινους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Άρης, Νοκ, Ντάνιελ Σούντγκρεν,olybiakos – aris, nok, ntaniel sountgkren