Ολυμπιακός – Άρης: Ματιέ Βαλμπουενά και Ρούμπεν Σεμέδο έμειναν εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες

20:15 11/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη στη 13η αγωνιστική της Superleague 1, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αφήνει εκτός αποστολής τους Ματιέ Βαλμπουενά και Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, ενώ ο Πορτογάλος αμυντικός επιστρέφει σιγά σιγά στην ομάδα και ο προπονητής

των “ερυθρολεύκων” επέλεξε να μην τον πάρει μαζί του για το ντέρμπι με τους “κίτρινους”.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη (19:30 novasports prime) πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

To άρθρο Ολυμπιακός – Άρης: Ματιέ Βαλμπουενά και Ρούμπεν Σεμέδο έμειναν εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα