Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Τρελό ντέρμπι, παίκτης χτυπήθηκε από κροτίδα σε χαοτικές σκηνές» γράφουν στο εξωτερικό

11:13 23/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η διακοπή στο ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τα ξένα Μέσα. Τι αναφέρουν, σχετικά με το ελληνικό clasico και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Θυμίζουμε ότι το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός

διεκόπη ύστερα από ό,τι συνέβη με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ –από κροτίδα που έσκασε δίπλα του στο 50′ του ντέρμπι – ενώ ο Ισπανός μπακ έκανε ζέσταμα μαζί με συμπαίκτες του.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» ανέφερε: «Διεκόπη το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός λόγω κροτίδας που έπεσε στον Ισπανό Χουάνκαρ». Στο ίδιο… κλίμα και η –επίσης– ισπανική «AS», η οποία έγραψε: «Διεκόπη το ελληνικό ντέρμπι: Αντικείμενο έπεσε στο πρόσωπο του Ισπανού Χουάνκαρ». Η καταλανική «Sport» από την μεριά της έγραψε: «Διεκόπη το ελληνικό clasico λόγω ρίψης κροτίδων – Ένας Ισπανός χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο».

Η αγγλική εφημερίδα «Sun» έγραψε: «Ευρωπαϊκή μάχη διεκόπη καθώς παίκτης χτυπήθηκε από κροτίδα την ώρα που έκανε ζέσταμα και οι συμπαίκτες του αρνήθηκαν να βγουν από τα αποδυτήρια». Την ίδια στιγμή, η «Daily Star» έγραψε: «Ένα τρελό ντέρμπι διεκόπη καθώς παίκτης χτυπήθηκε από κροτίδα σε χαοτικές σκηνές».

Το γερμανικό περιοδικό «Kicker» ανέφερε: «Επεισόδιο με κροτίδα: Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό διεκόπη».

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» έγραψε: «Παίκτης του Παναθηναϊκού χτυπήθηκε από κροτίδα και διεκόπη το clasico με τον Ολυμπιακό. Ο Χουάνκαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν να συνεχίσουν στο γήπεδο».

Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» έγραψε: «Διεκόπη το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός λόγω ρίψης κροτίδας κοντά σε παίκτη». Τέλος, η αργεντίνικη «La Nacion» ανέφερε: «Διεκόπη το αθηναϊκό ντέρμπι λόγω ρίψης κροτίδας».

To άρθρο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Τρελό ντέρμπι, παίκτης χτυπήθηκε από κροτίδα σε χαοτικές σκηνές» γράφουν στο εξωτερικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Τρελό,olybiakos - panathinaikos, trelo