Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0 LIVE: Δώδεκα τα λεπτά των καθυστερήσεων

19:31 3/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Τα… φώτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την «μητέρα των μαχών». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Superleague στο ντέρμπι των «αιωνίων» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ώρα για το πρώτο φετινό ελληνικό clasico έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έχοντας την ψυχολογία στα ύψη.

Ο

Ολυμπιακός δείχνει να έχει βρει τα… πατήματα του, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague 1,ενώ μεσοβδόμαδα θριάμβευσαν στην Πόλη επικρατώντας με σκορ 3-0 της Φενέρμπατσε για τους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει ήδη τα 12 επίσημα παιχνίδια στη σεζόν, όπου παραμένει αήττητος, με τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς στα πέναλτι, να μην λογίζεται ως ήττα.

Με ανεβασμένο ηθικό θα παίξει στο «Καραϊσκάκης» και ο Παναθηναϊκός. Μετά από δύο σερί ήττες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, οι «πράσινοι» ξέσπασαν στον Βόλο κερδίζοντας με σκορ 5-1 και ανέβηκαν εντός εξάδας.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Εμβιλά, Ονιεκούρου, αλλά την ίδια ώρα πήρε στην αποστολή τον Γκάρι Ροντρίγκες. Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Διούδης, Ιωαννίδης και Κώτσιρας έχουν ίωση και είναι εκτός, όπως και οι τραυματίες Βέλεθ, Σένκεφελντ.

Η… παράδοση των δυο ομάδων
Νίκες Ολυμπιακού: 50
Ισοπαλίες: 48
Νίκες Παναθηναϊκού: 31

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό
Νίκες Ολυμπιακού: 30
Ισοπαλίες: 22
Νίκες Παναθηναϊκού: 12

Την περασμένη σεζόν
21.11.2020: ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός 1-0 (κανονική διάρκεια)
(21’ σουτ Φορτούνης)
11.04.2021: ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός 3-1 (Playoffs)
(45’ κεφαλιά Χασάν, 72’ σουτ Χασάν, 90’ σουτ Μπρούμα – 30’ πέναλτι Μακέντα. Στο 65’ 2η κίτρινη Πούγγουρας)

To άρθρο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0 LIVE: Δώδεκα τα λεπτά των καθυστερήσεων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα