Ολυμπιακός - Άρης 4-1 LIVE: Ο Κουέστα "έβγαλε" την εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη

20:16 27/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Άρη, σε ματς για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός και Άρης κοντράρονται στο Φάληρο, στο μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι δυο ομάδες

προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, μετά από απώλεια βαθμών, κόντρα σε ΑΕΚ (1-1) και ΠΑΟΚ (0-0) αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-0 της Κηφισιάς στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας το 4 στα 4 φέτος στο πρωτάθλημα στην έδρα τους. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς είχαν εύκολο απόγευμα κόντρα στον Παναιτωλικό, παίρνοντας το δεύτερο «τρίποντό» τους στη σεζόν με σκορ 3-0.

Παρακολουθήστε από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ

Βοηθοί: Φρέντρικ Κλαϊβέρ, Μεχμέτ Κουλούμ

4ος Βοηθός: Σπυρίδων Ζαμπαλάς

VAR: Ρομπ Ντιέπερινκ, AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής

Ο Άρης έχει παραμείνει αήττητος στις δύο τελευταίες του αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, αφού για τη διαδικασία των περσινών playoffs της Super League, η αναμέτρηση τους είχε λήξει ισόπαλη 2-2 στο στάδιο Καραϊσκάκης και οι Κίτρινοι είχαν επικρατήσει με 2-1 στη Θεσσαλονίκη.

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός δεν επικράτησε σε δύο διαδοχικά παιχνίδια με τον Άρη ήταν πάλι σε διαδικασία Playoffs, το 2009-10, με τον Άρη να παίρνει τη νίκη με 2-0 στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης και το παιχνίδι στον Πειραιά να ολοκληρώνεται ισόπαλο 0-0.

Η τελευταία φορά που δεν ηττήθηκε ο Άρης σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν στις 21 Φεβρουαρίου 2021, όταν πάλι είχε τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική ηγεσία του.

Ο Ολυμπιακός έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στις νίκες, με 46 σε 63 αναμετρήσεις και τα πιο συχνά σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι το το 1-0 με έντεκα εμφανίσεις και το 2-1 με δέκα. Το 1-1 είναι η δημοφιλέστερη ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, ενώ μόλις σε πέντε από τα 63 ματς δεν έχει σημειωθεί γκολ.

Η ευρύτερη νίκη του Ολυμπιακού είναι με 5-1, ενώ τα περισσότερα γκολ έχουν σημειωθεί στις 3 Οκτωβρίου 1976 με την αναμέτρηση να τελειώνει 4-3. Αντίθετα όλες οι νίκες του Άρη είναι με ένα γκολ διαφορά, δύο με 1-0, δύο με 2-1 και μια με 3-2.

63 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

46 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

12 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 125-46

To άρθρο Ολυμπιακός - Άρης 4-1 LIVE: Ο Κουέστα "έβγαλε" την εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα