Ολυμπιακός - Άρης 1-0 LIVE: Δοκάρι οι Θεσσαλονικείς - Μεγάλη ευκαιρία με Μπουχαλάκη οι Πειραιώτες

18:48 18/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» μόλις τρεις ημέρες μετά τη μάχη τους για τη Super League.

Μόλις την περασμένη Κυριακή (15/1) Ολυμπιακός και Άρης

τέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 1-0 χάρη σε γκολ του Γιώργου Μασούρα. Τώρα όμως, ήρθε η στιγμή να τα… πούνε στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα, οι «κίτρινοι» είχαν επιβληθεί με 2-1 στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο τους, όμως πολλά έχουν αλλάξει έκτοτε και ιδίως στους Πειραιώτες που «τρέχουν» σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης με τον Μίτσελ Γκονζάλες στον πάγκο τους. 

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Συνολικά, οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί 62 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός έχει 40 νίκες, ο Άρης 9 και 13 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Μάλιστα, οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στην ίδια φάση του Κυπέλλου πριν δύο χρόνια, με τους Πειραιώτες να προκρίνονται με συνολικό σκορ 3-2 (σσ. 2-1 στο Φάληρο, 1-1 στη Θεσσαλονίκη με… πανέξυπνο γκολ του Μπουχαλάκη).

Η ομάδα που θα προκριθεί από τις μάχες του Ολυμπιακού με τον Άρη, θα κοντραριστεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα που θα… επιβιώσει από τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό.

Σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τους δυο αγώνες, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Διαιτητής: Μαρτίνς

Βοηθοί: Κάμπος, Ριμπέιρο

Τέταρτος: Μανούχος

VAR: Μιγκέλ, Μεϊντάνας

To άρθρο Ολυμπιακός - Άρης 1-0 LIVE: Δοκάρι οι Θεσσαλονικείς - Μεγάλη ευκαιρία με Μπουχαλάκη οι Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα