Σάκκαρη - Σβιτολίνα 1-1 LIVE: Σερβίρει για το ματς η Ουκρανή! Χρειάζεται μπρέικ η Μαρία

08:12 27/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη εκπροσωπεί για πρώτη φορά την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει φθάσει ήδη στους “16” του τουρνουά, όπου και αντιμετωπίζει την Ελίνα Σβιτολίνα για μία θέση στα ημιτελικά.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο 17 του ταμπλό, έχει απέναντί της μία από τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου και Νο 6 της παγκόσμια κατάταξης, με την οποία έχει όμως καλή παράδοση. Η Μαρία έχει κερδίσει

την Ουκρανή αθλήτρια δύο φορές σε “σκληρή” επιφάνεια, ενώ ηττήθηκε μόνο στην πρώτη μεταξύ του αναμέτρηση στο Γουίμπλεντον το 2019.

Παρακολουθήστε LIVE το Σάκκαρη – Σβιτολίνα από το Newsit.gr

Η Σβιτολίνα έφθασε μέχρι εδώ με… δυσκολία, αφού κέρδισε και τα δύο της ματς στο Τόκιο στα τρία σετ. Μετά την Λάουρα Σίγκμουντ στον πρώτο γύρο, η 26χρονη τενίστρια απέκλεισε στο δεύτερο αγώνα της, την φίλη της Σάκκαρη, Άιλα Τομλιάνοβιτς με με 4-6, 6-3, 6-4 και 2-1 στα σετ.

Αντίθετα, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια έφθασε… αέρας μέχρι τον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, αποκλείοντας με 2-0 σετ τόσο την Ανέτ Κοντεβέιτ στην πρεμιέρα της, όσο και Νίνα Στογιάνοβιτς στο δεύτερο γύρο.

To άρθρο Σάκκαρη - Σβιτολίνα 1-1 LIVE: Σερβίρει για το ματς η Ουκρανή! Χρειάζεται μπρέικ η Μαρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακοί Αγώνες Μαρία Σάκκαρη – Ελίνα Σβιτολίνα LIVE,olybiakoi agones maria sakkari – elina svitolina LIVE