Ολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής ζήτησε να πάρει το χρυσό μετάλλιο φορώντας μάσκα γάτας

12:13 30/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτο συμβάν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον “χρυσό” Ολυμπιονίκη, Εβγένι Ρίλοφ, να ζητά από τους διοργανωτές να παραλάβει το μετάλλιό του, φορώντας στην απονομή μια μάσκα που απεικονίζει γάτα.

Το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό όμως από τη ΔΟΕ, με τον ίδιο να εκφράζει δημόσια τη δυσαρέσκειά του. «Το κορίτσι μου μου είχε δώσει τη μάσκα αυτή. Μια και ο ίδιος είμαι λάτρεις της γάτας, δεν χρειαζόταν

να με πείσει, μου αρέσουν πολύ οι γάτες. Θέλω να κλάψω. Δεν μου επιτρέπεται να βγαίνω με την μάσκα μου με προσώπου γάτας. Οι διοργανωτές είπαν “Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορείτε να φορέσετε τέτοια μάσκα”. Και δεν το συζητήσαμε καν», ανέφερε ο Ρώσος κολυμβητής, που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100 μέτρα ύπτιο.

Ο Ρίλοφ έχει τρεις γάτες στο σπίτι του και η “τρέλα” του για αυτές ήταν γνωστή, αφού είχε φορέσει την εν λόγω μάσκα στο παρελθόν σε μικρότερους αγώνες, ενώ γάτα εμφανιζόταν και σε ένα από τα σκουφάκια του. Αμφότερα τα φόρεσε δε τελικά, μετά την απονομή του χρυσού του μεταλλίου στο Τόκιο.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgeny Rylov (@evgesh.rylov2396)

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgeny Rylov (@evgesh.rylov2396)

 

 

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής ζήτησε να πάρει το χρυσό μετάλλιο φορώντας μάσκα γάτας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα