Όλγα Κιουρτσάκη: Το «αντίο» στα social media πριν τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου

16:27 31/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου όπου περιγράφει τα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη, την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση, ήρθε να επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονταν τις τελευταίες μέρες για καυγά και κρίση στις σχέσεις τους.

Η Άντζελα Δημητρίου άφησε αιχμές για οικονομική εκμετάλλευση και bullying από την κόρη της και τον γαμπρό της. Η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, διέψευσε την τραγουδίστρια, λέγοντας πως τίποτα απ’ όσα λέει, δεν ισχύει.

Λίγες ώρες πριν από τη συνέντευξη της μητέρας στο περιοδικό ΟΚ, η Όλγα Κιουρτσάκη είχε κάνει μια ανάρτηση, λέγοντας… αντίο για λίγο καιρό στα social media.

Το βράδυ της Τρίτης (30.01.2024) η κόρη της Άντζελας Δημητρίου άλλαξε cover photo στο Facebook και συνόδευσε τη φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Φίλοι μου θα λείψω για αρκετό διάστημα.

Καλά να περνάτε. Καληνύχτα, ευχαριστώ για την παρέα».

Η Όλγα Κιουρτσάκη δεν εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να απέχει από τα social media, όπου ήταν ιδιαίτερα ενεργή.

To άρθρο Όλγα Κιουρτσάκη: Το «αντίο» στα social media πριν τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλγα Κιουρτσάκη, Άντζελας Δημητρίου,olga kiourtsaki, antzelas dimitriou