Οι τρυφερές αναρτήσεις της Τζένιφερ Λόπεζ με την μαμά και τα παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας

15:23 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Με τον τρόπο της γιόρτασε με δύο αναρτήσεις στο Instagram, η Τζένιφερ Λόπεζ για την χτεσινή (12.05.2024) Ημέρα της Μητέρας, ούσα και η ίδια κόρη και μαμά.

Συγκίνηση προκάλεσε στους followers της η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός μετά από 2 post στο Instagram στα οποία φαίνεται η ίδια σε πολλά

στιγμιότυπα. Στην μία ανάρτηση η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε φωτογραφίες με παλιές στιγμές με την μητέρα της στην οποία ευχήθηκε «χρόνια πολλά». Στην δεύτερη η σταρ ανέβασε εικόνες με τα δύο παιδάκια της.

«Χρόνια πολλά στη μαμά μου. Όσο περνούν τα χρόνια, συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο τις θυσίες που έκανες για τον εαυτό σου και τα όνειρά σου για να μας δώσεις την ευκαιρία και τη δύναμη να ζήσουμε τα δικά μας. Σε αγαπώ και σε αποδέχομαι για αυτό που είσαι. Εκτιμώ όλα τα τραγούδια που τραγούδησες και τον χορό στο σαλόνι και όλες τις ιστορίες που είπες, όπου θα κολλούσα σε κάθε λέξη και μετά θα έκλαιγα από τα γέλια με το πώς τις είπες.

Ευχαριστώ για τη χαρά που μου δίνεις. Η ανθεκτικότητα και η αφοβία σου ζουν μέσα στα κόκαλά μου και είμαι για πάντα ευγνώμων για τις όμορφες στιγμές, αλλά και για τις αναπόφευκτες δύσκολες στιγμές. Αυτές συνθέτουν τη ζωή και τη σχέση μας και δεν θα το έκανα αλλιώς. Σε αγαπώ όπως ακριβώς είσαι. Για πάντα, Τζένιφερ», έγραψε η Λατίνα σταρ στην πρώτη της ανάρτηση με την μαμά της.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Σας ευχαριστώ που μου δώσατε το προνόμιο και το δώρο να γίνω μητέρα σας. Η πιο όμορφη ευλογία της ζωής μου. Κάθε μέρα ξυπνάω και σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για να γίνω καλύτερη μητέρα για εσάς. Ζητώ από τον Θεό να με αφήσει ενστικτωδώς να νιώθω αυτό που χρειάζεσαι κάθε στιγμή, ώστε να μπορώ να σας καθοδηγώ και να σας αγαπώ με κάθε τρόπο που μπορώ, ώστε να σας δείξω με παράδειγμα τι είναι να είσαι αγαπητός, στοργικός, συνειδητός , καλός άνθρωπος στον εαυτό σου και στους άλλους.

Λούλου και Μαξ, είμαι εδώ για πάντα για να σας στηρίξω, να σας ενθαρρύνω, να σας υπενθυμίσω το μεγαλείο της καλοσύνης σας και τις απεριόριστες δυνατότητές σας. Εσείς. Μπορείτε. Να κάνετε. Τα πάντα. Είστε λαμπροί και όμορφοι και άξιοι αγάπης και όλων των όμορφων πραγμάτων στη ζωή. Αν ποτέ μάθατε ένα πράγμα από μένα, ας είναι αυτό.
Σας αγαπώ περισσότερο από το ​​για πάντα…Και πάντα…Και πάντα…», έγραψε στο δεύτερο post με το συγκινητικό βίντεο με τα παιδιά της.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Τον Νοέμβριο του 2007, η Jennifer Lopez και ο τραγουδιστής Marc Anthony ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της JLO και στις 22 Φεβρουαρίου 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Emme Maribel Muñiz και Max Muñiz. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο του 2011, ενώ η 52χρονη είναι πλέον παντρεμένη από το 2022 με τον ηθοποιό Ben Affleck.

To άρθρο Οι τρυφερές αναρτήσεις της Τζένιφερ Λόπεζ με την μαμά και τα παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένιφερ Λόπεζ, Ημέρα, Μητέρας,tzenifer lopez, imera, miteras