Οι ευτυχισμένες στιγμές του Ευθύμη Ζησάκη στο ταξίδι του μέλιτος - Οι αναρτήσεις από την Ιταλία

22:35 14/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι ευτυχισμένος και δε σταματάει να το δείχνει. Μάλιστα, ανέβασε και εικόνες στο προφίλ του στο Instagram από το ταξίδι του μέλιτος που κάνει με την σύζυγό του στην Ιταλία.

Πριν από λίγες ώρες, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία φαίνονται τα χέρια του ζευγαριού, ενώ απολάμβανε τα κοκτέιλ του στο Ποζιτάνο.

Λίγο αργότερα, ο Ευθύμης Ζησάκης ανέβασε ένα βίντεο με τη θέα που απολάμβανε μαζί

με την σύζυγό του.

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη παντρεύτηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου και ο ηθοποιός, ανέβασε ο ίδιος φωτογραφίες από το γάμο του, για να τις μοιραστεί με τους φίλους στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα λόγια αγάπης για την γυναίκα του.

«Υπέροχη γυναίκα μου, στήριγμα μου, καλύτερη μου φίλη, σ’ ευχαριστώ που με το χαμόγελο σου με ταξιδεύεις, σ’ ευχαριστώ που με σπρώχνεις στα όνειρα μου, σ’ ευχαριστώ που συμπληρώνεις κάθε μου σκέψη! Θα φροντίσω με κάθε τρόπο να είσαι ευτυχισμένη, δημιουργική και υπερήφανη για την οικογένεια μας» έγραψε…

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Efthimis Zisakis (@efthimis__zisakis)

To άρθρο Οι ευτυχισμένες στιγμές του Ευθύμη Ζησάκη στο ταξίδι του μέλιτος - Οι αναρτήσεις από την Ιταλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα