Οι Αναλώσιμοι 4: Μάχη στη Θεσσαλονίκη, με τους μεγαλύτερους ηθοποιούς δράσης στην COSMOTE TV

21:44 11/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Η COSMOTE TV υποδέχτηκε δυναμικά και τον Απρίλιο με μια σειρά από συναρπαστικές πρεμιέρες και νέους κύκλους αγαπημένων σειρών.

Καμουφλάζ
(Παρασκευή 12/04 COSMOTE CINEMA 2HD 22:00 Πρεμιέρα)

Ένας νεαρός συνοδός γνωρίζει μια όμορφη απατεώνισσα και η ανιαρή ζωή του αλλάζει για πάντα. Υπό τον καυτό ήλιο της Γαλλικής Ριβιέρας, οι δυο τους υφαίνουν έναν ιστό αποπλάνησης κι εξαπάτησης για να αποκτήσουν όλα όσα ονειρεύονται.

Ο σκηνοθέτης

της ταινίας Νικολά Μπεντός (Ραντεβού στο Μπελ Επόκ) εμπνέεται από το σασπένς και τη πνευματώδη διάθεση κλασικών χολιγουντιανών φιλμ, έχοντας συγκεντρώσει ένα λαμπρό καστ με θρυλικά ονόματα, όπως οι σπουδαίοι Ιζαμπέλ Ατζανί και Φρανσουά Κλουζέ.

Οι Αναλώσιμοι 4
(Κυριακή 14/04 COSMOTE CINEMA 1HD 21:00 Πρεμιέρα)

Εφοδιασμένοι με βαρύ οπλισμό και την κατάλληλη τεχνογνωσία, οι Αναλώσιμοι επιχειρούν να σταματήσουν έναν πανίσχυρο άνδρα που έχει δικό του στρατό. Μα σε αυτή την αποστολή, η ομάδα υποδέχεται νέα μέλη με νέους τρόπους δράσης.

Γυρισμένη σε μεγάλο μέρος της στη Θεσσαλονίκη, η ταινία ενώνει όλους τους μεγάλους ηθοποιούς δράσης του χθες και του σήμερα, όπως Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία και Μέγκαν Φοξ.

Dead Shot
(Δευτέρα 15/04 COSMOTE CINEMA 1HD 21:00 Πρεμιέρα)

Λονδίνο, δεκαετία 1970: Όταν μια ενέδρα στα σύνορα πάει στραβά, ένα πρώην μέλος μιας ιρλανδικής παραστρατιωτικής οργάνωσης βλέπει την έγκυο σύζυγό του να δολοφονείται από έναν Βρετανό αξιωματικό.

Η εκδίκησή του θα είναι αμείλικτη! Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Μόργκαν (Belfast) και Φελίσιτι Τζόουνς (Rogue One).

Δείτε όλες τις πρεμιέρες του Απριλίου στην Cosmote TV.

To άρθρο Οι Αναλώσιμοι 4: Μάχη στη Θεσσαλονίκη, με τους μεγαλύτερους ηθοποιούς δράσης στην COSMOTE TV δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα