ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Δίδυμο νίκης! Φορτούνης και Ραντζέλοβιτς έφεραν το “διπλό”

21:17 15/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Επιστροφή στις νίκες για τον… αλλαγμένο Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε “ανάσες” και ευκαιρίες σε παίκτες και είδε την ομάδα του να περνάει από την έδρα του ΟΦΗ με 3-1. Κορυφαίοι και σκόρερ Φορτούνης και Ραντζέλοβιτς.

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο “Θ. Βαρδινογιάννης” και με τους Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς σε μεγάλα κέφια (2 γκολ

ο πρώτος και 1 ο δεύτερος), ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ και επέστρεψε στα “τρίποντα” στα play off της Superleague. ο Δεληγιαννίδης το γκολ της νίκης στην τελευταία φάση του ματς.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΟΦΗ έδειξε πιο επιθετική διάθεση με την έναρξη του αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός άνοιξε… νωρίς νωρίς το σκορ (10′). Μετά από χτύπημα κόρνερ, στη διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης, ο Κουτρουμπής τράβηξε τον Χασάν, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Φορτούνης ήταν εύστοχος για το 0-1.

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Φορτούνη! / Celebrating Kostas Fortounis’ goal!#Olympiacos #Slgr #Football #Goal #Fortounis #Celebration pic.twitter.com/AazIArwxvb

Olympiacos FC (@olympiacosfc) July 15, 2020

Ο Ολυμπιακός είχε κάποιες καλές στιγμές, κυρίως λόγω των προσπαθειών του Ραντζέλοβιτς, αλλά στο 22′ ο Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε κάποια άσχημα νέα. Ο Χασάν αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού κι έτσι στο παιχνίδι κλήθηκε να περάσει ο Ελ Αραμπί. Λίγο αργότερα, είχαμε το 0-2. Οι Πειραιώτες βγήκαν στην κόντρα, ο Καφού μοίρασε για τον Ραντζέλοβιτς που “τρύπησε” τον Γουάλι με δυνατό σουτ εντός μεγάλης περιοχής και από θέση δεξιά για το 0-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα