ΟΦΗ – ΑΕΚ LIVE: Ψάχνει νίκη αντίδρασης και αντεπίθεσης η Ένωση στην Κρήτη

14:44 31/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Superleague και θέλει απαραίτητα να αφήσει πίσω της το «κάζο» από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Καθοριστικό ματς βαθμολογικά, αλλά και για την ηρεμία της δίνει η ΑΕΚ

στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την αναπάντεχη ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική και να συνεχίσει να προπορεύεται του ΠΑΟΚ βαθμολογικά.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πάντως έχει αρκετά προβλήματα καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Πέτρο Μάνταλο, Παναγιώτη Τσιντώτα, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Μάριο Μιτάι, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μάρκο Λιβάγια και Εμάνουελ Ινσούα που δεν υπολογίζονται.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Στον αντίποδα ο ΟΦΗ προέρχεται από 3 σερί ήττες και συνολικά 4 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και έχουν μείνει αρκετά πίσω από την 6η θέση που οδηγεί στα Play Offs. Στην αποστολή των Κρητικών βρίσκεται για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, Λουκ Καστάνιος, όπως και ο Φελίπε Σόουζα μετά από έντεκα μήνες απουσίας, λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού.

To άρθρο ΟΦΗ – ΑΕΚ LIVE: Ψάχνει νίκη αντίδρασης και αντεπίθεσης η Ένωση στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΟΦΗ – ΑΕΚ LIVE, Ψάχνει, Ένωση, Κρήτη,ofi – aek LIVE, psachnei, enosi, kriti