Ο Τζο Μπάιντεν ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία κατά του κορονοϊού - Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου

20:27 22/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο η κατάσταση της υγείας του Τζο Μπάιντεν, μία ημέρα μετά τη θετική διάγνωσή του με κορονοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση του προσωπικού γιατρού του, που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.

«Τα συμπτώματα του κορονοϊού βελτιώθηκαν» ανέφερε ο Δρ. Κέβιν Ο’ Κόνορ, διευκρινίζοντας ότι ο 79χρονος Τζο Μπάιντεν εμφάνισε δέκατα (37,4) το βράδυ της Πέμπτης αλλά ανταποκρίθηκε καλά στην παρακεταμόλη που του χορηγήθηκε.

Τώρα, η θερμοκρασία του προέδρου των ΗΠΑ βρίσκεται σε

φυσιολογικά επίπεδα αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται κόπωση, έχει καταρροή και βήχα, όμως ο σφυγμός του, η πίεση και το οξυγόνο στο αίμα του παραμένουν σε «απολύτως φυσιολογικά» επίπεδα.

Ο Μπάιντεν θα συνεχίσει να λαμβάνει το αντιιικό σκεύασμα Paxlovid, καθώς επίσης και παρακεταμόλη και εισπνεόμενη σαλβουταμόλη εφόσον χρειαστεί.

Ο γιατρός χαρακτήρισε επίσης «λογικό» να λαμβάνει ο πρόεδρος ασπιρίνη σε χαμηλές δόσεις για όσο διάστημα συνεχίσει τη θεραπεία με το Paxlovid ο πλήρως εμβολιασμένος και με τις δύο αναμνηστικές δόσεις πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Ο Τζο Μπάιντεν ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία κατά του κορονοϊού - Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα